GRIT

GRIT Rahastoyhtiö Oy:n palvelukonsepti rakentuu asiakkaidemme tarpeiden ympärille. Olemme itsenäinen palveluntarjoaja ja tarjoamme joustavia rahastopalveluita ja -ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa salkunhoidon parissa. Meillä on toimilupa toimia rahastoyhtiönä ja vaihtoehtorahastojen hoitajana.

Olemme uteliaita ja innovatiivisia. Kannamme vastuun sijoittajien edun toteutumisesta, luottamuksesta sekä sääntelyn noudattamisesta.

Asiakkaidemme keskuudesta löytyy esim. varainhoitajia, muita institutionaalisia asiakkaita ja yhteisöjä.

Tarinamme

Olemme ylpeitä saadessamme olla osa GRIT Governance -konsernia, joka on tukenut meitä vuosien ajan ja muovannut identiteettiämme.

Yli vuosikymmenen ajan olemme palvelleet sisaryhtiötämme Estlander & Partners Oy:tä sekä muita yhteistyökumppaneitamme rahastoratkaisujen kehittämisessä ja rahastojen hallinnoinnissa. Tänä aikana meillä on ollut mahdollisuus seurata rahastoalan globaaleja trendejä ja kerryttää arvokasta kokemusta rahastohallinnosta ja rahastorakenteista kansainvälisessä ympäristössä. Olemme työskennelleet määrätietoisesti kohti pitkäaikaisia tavoitteitamme luottaen toiminnan kulmakivinä oleviin perusarvoihimme ja kehittäneet rahastoyhtiön toimintaa riippumattomana palveluntarjoajana.

Yksi osa rahastoyhtiön toiminnan kehittämistä on sen identiteetin vahvistaminen markkinoilla, jonka olemme päättäneet tehdä oman brändin alla. Joulukuusta 2018 alkaen olemme palvelleet asiakkaitamme GRIT Rahastoyhtiö Oy -nimellä.

PALVELUT